| Ház Pontok |
Griffendél - 140 Pont
Mardekár - 110 Pont
Hollóhát - 65 Pont
Hugrabug - 75 Pont
Bővebb információk: Szabályzat -> Házpontok részleg!
Egy karakter három hetes távollét után minősül inaktívnak, amelynek értelmében 10 pont levonásra kerül sor az illető házától! |
| A Hónap Női karaktere |  |
| A Hónap Férfi Karaktere |  |
| A Hónap Szerelmes Párja |  |
| A Hónap Játéka |  |
| | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Cho Chang Mugli ismeret tanár/Moderátor

Iskolai Házad: Hollóhát Hozzászólások száma: 181 Join date: 2011. Jan. 16. Tartózkodási hely: Roxfort
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 7:07 pm | |
| ~Úristen! Úúúr Isteen! Elkéstem!~ Sebes léptekkel érkeztem meg a várva várt esküvőre. Az arcom kipirult a rohanásban, szerencsére a helyzet nem volt elveszve, a vendégek többsége most kezdett szállingózni a gyönyörű sátor felé. Kezemben a nászajándékkal a Fogadóterembe siettem, üdvözöltem a még ott lévőket, majd az ajándékot a hatalmas asztalra tettem a többi közé, majd én is elindultam kifelé.
//Bocsibocsi! Cho -> Sátor// |
|  | | Harry Potter Varázsló

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 260 Join date: 2010. Aug. 30. Age: 31
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 7:03 pm | |
| | Lily Evans Potter írta: | Harry kérdésére felszökött a vérnyomásom. Hibáztam, de mégis az anyja vagyok és nem beszélhet így velem. Ez abszurdum. Aztán végül Narcissa jelzett és a tömeg elindult kifelé. - A szertartás után megbeszéljük. Nincs apelláta, Harry. - mondtam ellentmondást nem tűrő hangon, majd én is elindultam a sátor felé. |
Jó. *vontam vállat és követtem Anyám* |
|  | | Lily Evans Potter Boszorkány/Mentor

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 500 Join date: 2010. Jul. 27.
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 7:01 pm | |
| Harry kérdésére felszökött a vérnyomásom. Hibáztam, de mégis az anyja vagyok és nem beszélhet így velem. Ez abszurdum. Aztán végül Narcissa jelzett és a tömeg elindult kifelé. - A szertartás után megbeszéljük. Nincs apelláta, Harry. - mondtam ellentmondást nem tűrő hangon, majd én is elindultam a sátor felé. _________________  |
|  | | Lucius Malfoy Halálfaló

Iskolai Házad: Mardekár Hozzászólások száma: 385 Join date: 2010. Aug. 17. Age: 17
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:54 pm | |
| *Hát lassan tényleg itt lesz a ceremónia ideje.Amikor Narcissa kiállt a vendégeink elé, és azt mondta hogy ideje kimenni a kerti sátorhoz, mindenki elkezdett kifelé araszolni. Karomat nyújtottam feleségemnek, hogy ki tudjam vezetni, belémkarolt, és a vendégek után, mi is kimentünk a sátorhoz*
/L. Malfoy-->Kerti sátor/ |
|  | | Charlie Weasley Legendás Lények Gondozása tanár

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 135 Join date: 2011. Aug. 05. Age: 15 Tartózkodási hely: Roxfort
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:53 pm | |
| Mosolyogva üdvözöltem Lilyt, Harry édesanyját is, aki ma is gyönyörű volt, mint mindig. - Tudja, Lily, azt hiszem azt kell mondjam, felnőttem, és sajnos már nem jó rám a roxforti talárom, így kénytelen voltam öltönyben jönni - vigyorogtam rá a nőre. - Egyébként meg kell jegyeznem, nagyon csinos ma este! Majd láttam, hogy Harryhez fordul, és mivel Cho sem érkezett még meg, kimentem a sátorhoz, követve Narcissa kérését.
//Charlie-->sátor// _________________  |
|  | | Jane Granger Mugli

Hozzászólások száma: 34 Join date: 2010. Sep. 19.
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:52 pm | |
| Mrs. Malfoy kérésére a vendégek lassanként szálingózni kezdtek a sátor felé. Így tehát jó magam is kisétáltam. Kellemes időnk volt. De lemerem fogadni, ha esne az eső, azzal sem lenne sok problémájuk. Amikor kiértem megálltam a helyemen, és vártam, hogy kezdetét vegye a ceremónia.
//Kerti sátor// |

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 260 Join date: 2010. Aug. 30. Age: 31
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:52 pm | |
| | Lily Evans Potter írta: | Ginny távozásával egy újabb esélyem nyílt arra, hogy beszélhessek Harryvel, ami lassan kilenc teljes hónapja várat magára. Molly arcára egy gyors pillantást vetettem, majd mikor Ő is eltűnt végre elszántam magam és odasétáltam az ismerősökhöz, figyelmen kívül hagyva Bellatrix érkezését. - Szervusztok. - mosolyogtam a Weasley-fiúkra, majd elámulva hozzátettem: - Szentséges Merlin! Charlie, mikor utoljára láttalak még egy suhanc voltál roxfortos talárban! Majd habozva Harry felé fordultam. - Beszélnünk kell. |
*sértetten anyám szemeibe pillantottam majd sóhajtottam* Igen? Van is miről? *kérdeztem* |
|  | | Lily Evans Potter Boszorkány/Mentor

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 500 Join date: 2010. Jul. 27.
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:47 pm | |
| Ginny távozásával egy újabb esélyem nyílt arra, hogy beszélhessek Harryvel, ami lassan kilenc teljes hónapja várat magára. Molly arcára egy gyors pillantást vetettem, majd mikor Ő is eltűnt végre elszántam magam és odasétáltam az ismerősökhöz, figyelmen kívül hagyva Bellatrix érkezését. - Szervusztok. - mosolyogtam a Weasley-fiúkra, majd elámulva hozzátettem: - Szentséges Merlin! Charlie, mikor utoljára láttalak még egy suhanc voltál roxfortos talárban! Majd habozva Harry felé fordultam. - Beszélnünk kell. _________________  |
|  | | Narcissa Malfoy Boszorkány

Iskolai Házad: Mardekár Hozzászólások száma: 174 Join date: 2010. Aug. 06.
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:46 pm | |
| Végig nézve az összegyűlt vendégeken, úgy gondoltam ideje a vendégeket a sátor felé terelnem. Így hát előre léptem és fennhangon megszólaltam. - Egy kis figyelmet kérek! Megkérnék mindenkit, hogy fáradjon a kertben felállított sátorhoz! - kértem meg hangosan a vendégeket és magam is elindultam a sátor felé.
/Narcissa -> Kerti sátor/ |
|  | | Charlie Weasley Legendás Lények Gondozása tanár

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 135 Join date: 2011. Aug. 05. Age: 15 Tartózkodási hely: Roxfort
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:43 pm | |
| Mosolyogva köszöntem vissza Aliciának és a többieknek is, örültem a sok ismerős arcnak. Bellatrix belépésével érezhetően nőtt a feszültség, remélem nem lesz itt semmi, tudom jól, anyámat sem kell félteni, ha Lestrange-ékről van szó. - Szia Viktor! - köszöntem a közeledő kviddics sztárnak én is. Még egyszer körbenéztem a teremben, és rájöttem, hogy csak egy valakit hiányolok innen, az pedig nem más, mint Cho. _________________  |
|  | | Alicia Spinnet Repülésoktató Tanár

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 454 Join date: 2010. Sep. 13. Tartózkodási hely: Roxfort
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:42 pm | |
| | Viktor Krum írta: | Alicia gesztusára elmosolyodtam, majd karjaimat a lány derekára fonva én is az arcára leheltem egy könnyed csókot. Nem tudtam, meddig mehetek el,. hiszen a legutolsó éjszakánkon nem beszéltünk semmi komolyabbról. Nem szerettem volna kínos helyzetbe hozni Őt az ismerősei előtt... - Te csodálatosan nézni ki. Hogy telik napjaid? - kérdezem, amjd kis habozás után folytattam. - Még mindig játszani Oliver Wood? |
Mosolyogva érzékeltem ismételten a kettőnk közt lévő magasságkülönbséget, amelyet már karácsonykor is megtapasztaltam, tekintve, hogy le kellett hajolnia hozzám, hogy arcon csókolhasson. - Köszönöm remekül. És neked? - érdeklődtem miközben tekintetemmel a kerti sátor felé intettem, hogy arrafelé indultam. - Igen, bár az igazgató úr felajánlott egy örök állást, mint repülésoktató. - feleltem neki, azt, amely egészen eddig a napig minden gondolatomat lekötötte szinte a nap 24 órájában.
/Alicia --> Kerti sátor/_________________  |
|  | | Viktor Krum Varázsló

Hozzászólások száma: 117 Join date: 2010. Sep. 12.
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:39 pm | |
| Alicia gesztusára elmosolyodtam, majd karjaimat a lány derekára fonva én is az arcára leheltem egy könnyed csókot. Nem tudtam, meddig mehetek el,. hiszen a legutolsó éjszakánkon nem beszéltünk semmi komolyabbról. Nem szerettem volna kínos helyzetbe hozni Őt az ismerősei előtt... - Te csodálatosan nézni ki. Hogy telik napjaid? - kérdezem, amjd kis habozás után folytattam. - Még mindig játszani Oliver Wood? |

| Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:38 pm | |
| | Ginny Weasley írta: | Mosolyogva megöleltem anyát és a jelenlévő bátyáimat is, már amennyire a pocakomtól tudtam, majd Harryt megpillantva a mosolyom még jobban kiszélesedett. Anya előtt azonban nem akartam túlfeszíteni a húrt, így megelégedtem az arcomra adott finom csókjával. - Igen, nagyon jól vagyunk. Ha engem kérdezel, néha túl jól is, de... - láttam, hogy Lily belép, így gyorsan témát váltottam. - Megkeresem Hermionét, jó? - kérdeztem, amjd választ sem várva elindultam a lépcsősor felé.
// Ginny Weasley -> Vendégszoba 2 // |
Rendben.. *bólintottam, majd anyámra sandítottam* |
|  | | Bellatrix Lestrange Halálfaló

Iskolai Házad: Mardekár Hozzászólások száma: 46 Join date: 2010. Aug. 12.
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:36 pm | |
| A véráruló gúnyos kérdésére hatalmas önuralomra volt szükségem ahhoz, hogy ne pördüljek m eg és átkozzam halálra, de végül eyg szó nélkül a mondott irányba siettem. Dracónak szüksége lehet az általam kínált segítségre, ha nem si a nyakkendője megkötésénél. Döngő léptekkel haladtam egészen az említett szobáig, majd az ajtót kitárva léptem be az unokaöcsémhez.
// Bellatrix Lestrange -> Vendégszoba 1 // |
|  | | Lucius Malfoy Halálfaló

Iskolai Házad: Mardekár Hozzászólások száma: 385 Join date: 2010. Aug. 17. Age: 17
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:36 pm | |
| *Mindenki olyan örömmel beszélgetett egymással, de én leginkább a hátam közepére kívántam ezt az egészet. De ha a fiam ettől boldog, ám legyen vállalom. Mikor hallottam Mrs. Weasley kérdését figyelmen kívül hagytam, de amikor megjött Bellatrix, és Draco felől érdeklődött feleségem válaszát csak erősíteni tudtam.* -Nyugodtan menj fel hozzá Bellatrix, biztos tudsz neki segíteni! |
|  | | Ginny Weasley Boszorkány/Moderátor

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 3586 Join date: 2010. Jul. 14. Age: 15 Tartózkodási hely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola & Odú
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:34 pm | |
| Mosolyogva megöleltem anyát és a jelenlévő bátyáimat is, már amennyire a pocakomtól tudtam, majd Harryt megpillantva a mosolyom még jobban kiszélesedett. Anya előtt azonban nem akartam túlfeszíteni a húrt, így megelégedtem az arcomra adott finom csókjával. - Igen, nagyon jól vagyunk. Ha engem kérdezel, néha túl jól is, de... - láttam, hogy Lily belép, így gyorsan témát váltottam. - Megkeresem Hermionét, jó? - kérdeztem, amjd választ sem várva elindultam a lépcsősor felé.
// Ginny Weasley -> Vendégszoba 2 // _________________ Nyuszika by: Herms ♥Anyaszomorító, Teherbeesős boszi by: Mennydörgőcske Te melyik házba tartozol? Harry Potter • Through The Pensieve Story Of Us Take My Hand |
|  | | Molly Weasley Boszorkány

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 142 Join date: 2010. Aug. 16.
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:34 pm | |
| | Narcissa Malfoy írta: | - Hermione az egyik vendégszobában készülődik, nyugodtam menj fel hozzá, hátha segítségre van szüksége. - válaszoltam Molly Weasley kérdésére. - Draco szintén fennt készülődik még, menj fel hozzá nyugodtan hátha segítségre van szüksége. - válaszoltam Bella kérdésére. |
Igazán köszönöm.. ~Túlméretezett Csőrike..~ *azonnal az említett vendégszoba felé vettem az irányt* |

| Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:31 pm | |
| - Hermione az egyik vendégszobában készülődik, nyugodtam menj fel hozzá, hátha segítségre van szüksége. - válaszoltam Molly Weasley kérdésére. - Draco szintén fennt készülődik még, menj fel hozzá nyugodtan hátha segítségre van szüksége. - válaszoltam Bella kérdésére. |

| Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:31 pm | |
| | Lily Evans Potter írta: | Mióta a válást kimondták nem nagyon jártam társaságban, ezért ez több szempontból is egy új dolog és bár tudom, hogy csak Per miatt jöhettem el, azért örülök. Harryvel mindenképp beszélnem kell, azon kívül Perselusnak is el kéne mondanom néhány dolgot, amik engem is villámcsapásként értek. Na jó... inkább csak egyet. A fogadóterembe egy halvány mosollyal léptem be, majd üdvözöltem Luciust, Narcissát és Mrs. Grangert. - Üdv. És ennyi volt. Igyekeztem elkerülni Molly pillantását, mert nem tudtam, mit fogok benne látni. Ez pedig gombócot képzett a torkomban. |
Szia. *köszöntem egykedvűen Anyámnak, majd Ginnyre pillantottam és a fülébe suttogtam* Hiányoztál, minden rendben a pociddal? *kérdeztem aggódva* |

| Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:28 pm | |
| | Bellatrix Lestrange írta: | Méltóságteljesen léptem be, fekete talárom szárnyként hullámzott mögöttem, ahogy Luciushoz és Narcissához léptem a sárvérű nőre ügyet sem vetve. - Draco még nem készült el? - kérdeztem élesen, mindenféle köszöntést mellőzve, undorodva végignézve a tömegen. |
Miért nem mész és nézed meg? *kérdeztem tetetett gúnyos mosollyal* |
|  | | Alicia Spinnet Repülésoktató Tanár

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 454 Join date: 2010. Sep. 13. Tartózkodási hely: Roxfort
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:27 pm | |
| | Viktor Krum írta: | A karácsonyi parti óta most először jelenek meg úgy társaságban, hogy konkrétan szeretném letagadni a nevemet. Nem érdekel a dicsőség, a kviddiccsel járó hajsza, ami eddig az életemet jelentette. Most csak egy arcot keresek, miután belépek és csak úgy udvariasságból köszöntöm az örömszülőket. - Szép nap. - mondom kezet csókolva mrs. Malfoynak és Mrs. Grangernek, majd biccentek Mr. Malfoynak. Ekkor pillantom meg a szőke villanást és azonnal oda is lépek hozzá. - Jó újra látni Téged. - mosolygoka lányra, majd üdvözlöm a körülötte állókat is. |
Határozott léptekkel indultam el a virágoskert felé, hogy kimenjek a friss levegőre, ahol maga a szertartás is zajlani fog, ekkor azonban megállított egy hang és a hanghoz tartozó egész test. - Szia. - köszöntem rá vidám mosollyal az arcomon és hirtelen sokkalta boldogabbnak éreztem magamat. Lehet mindössze azért, mert Viktor állt előttem teljes valójában. - Én is örülök hogy eljöttél. - mondtam majd végül is kissé lábujjhegyre állva egy puszit nyomtam az arcára, úgy üdvözlésképpen, bár így is olyan érzésem volt, hogy bámulnak minket, pedig tudtam, barátok közt vagyok._________________  |
|  | | Bellatrix Lestrange Halálfaló

Iskolai Házad: Mardekár Hozzászólások száma: 46 Join date: 2010. Aug. 12.
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:26 pm | |
| Méltóságteljesen léptem be, fekete talárom szárnyként hullámzott mögöttem, ahogy Luciushoz és Narcissához léptem a sárvérű nőre ügyet sem vetve. - Draco még nem készült el? - kérdeztem élesen, mindenféle köszöntést mellőzve, undorodva végignézve a tömegen. |

| Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:24 pm | |
| *Még Charliet köszöntöttem egy öleléssel, de mikor Harry befutott nem tudtam nem szemet hunyni egy tény fölött. Köszöntem neki is úgy, mint a többieknek, Lilyt figyelmen kívül hagytam egyenlőre* Sajnálom Fred, akkor neki majd elmeséljük mi volt.. *feleltem Georgal kapcsolatban* Noha már így összegyűltünk.. *kezdtem el egy mondatot, majd a Malfoy szülőkre és Janere szaladt a tekintetem* Hol a Kis Menyasszonyunk?? *mosolyogtam szélesen* |

| Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:23 pm | |
| Egymás után érkeztek meg a vendégek. Mindenkire rámosolyogva köszöntem és fogadtam a jókivánságokat. Közben reméltem, hogy lassan Draconak is sikerül elkészülnie. |
|  | | Viktor Krum Varázsló

Hozzászólások száma: 117 Join date: 2010. Sep. 12.
 | Téma: Re: Fogadóterem Szomb. Szept. 03, 2011 6:22 pm | |
| A karácsonyi parti óta most először jelenek meg úgy társaságban, hogy konkrétan szeretném letagadni a nevemet. Nem érdekel a dicsőség, a kviddiccsel járó hajsza, ami eddig az életemet jelentette. Most csak egy arcot keresek, miután belépek és csak úgy udvariasságból köszöntöm az örömszülőket. - Szép nap. - mondom kezet csókolva mrs. Malfoynak és Mrs. Grangernek, majd biccentek Mr. Malfoynak. Ekkor pillantom meg a szőke villanást és azonnal oda is lépek hozzá. - Jó újra látni Téged. - mosolygoka lányra, majd üdvözlöm a körülötte állókat is. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |