| | Aláírás, avatar kép kérések | |
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
James Sirius Potter Kis gyerek

Hozzászólások száma: 7 Join date: 2011. Nov. 01.
 | Téma: Re: Aláírás, avatar kép kérések Kedd. Dec. 20, 2011 10:39 am | |
| Aláírást szeretnék kérni, három karakteremnek (H. Helgának már van). 1. Fred Weasley → James Phelps 2. Stephen Gold → Nagy István (az Esti Kornél zenekar énekese, róla képet inkább Facebookon találtok) 3. James Sirius Potter → Freddie Highmore Előre is köszönet annak, aki elkészíti!  |
|
 | |
Charlotte Rose Cheney Speciális Moderátor/Rúnaismeret Tanár

Iskolai Házad: Mardekár Hozzászólások száma: 134 Join date: 2011. Aug. 19. Tartózkodási hely: Roxfort környékén
 | Téma: Re: Aláírás, avatar kép kérések Szomb. Dec. 10, 2011 3:44 pm | |
| Helló mindenki  NEm akarok senkit zavarni, biztos rengeteg dolgotok van. De a karácsonyi bálra össze tudnátok nekem dobni valamit /avi?/ Akár netről is lehet, csak én nem jártam sikerrel a keresésben. Előre is köszönöm, Charlotte.  _________________  Hermione csinálta..nekem Iason keze munkája..gyönyörűű *-* Egy másik szépség, Iasontól  Ahh..ez is olyan széép, Ez is Iasontól ^^ Zene... A nyár emlékére |
|
 | |
Charlie Weasley Legendás Lények Gondozása tanár

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 135 Join date: 2011. Aug. 05. Age: 15 Tartózkodási hely: Roxfort
 | Téma: Re: Aláírás, avatar kép kérések Csüt. Nov. 17, 2011 9:21 pm | |
| Sziasztok! Még egyszer próbálkozok, hátha most bejön Idézem magam:| Idézet: | Hejhó! Ha nem túl nagy kérés, valaki össze tudna nekem dobni egy jó kis aláírást? Ez a mostani valahogy nem az igazi Very Happy még mindig Jason Lewis az emberem. Köszönöm szépen, örök hála! Charlie |
És ha nem probléma, néhány avit is szívesen fogadna a lusta user *-* Tényleg köszönöm!_________________  |
|
 | |
Cho Chang Mugli ismeret tanár/Moderátor

Iskolai Házad: Hollóhát Hozzászólások száma: 181 Join date: 2011. Jan. 16. Tartózkodási hely: Roxfort
 | Téma: Re: Aláírás, avatar kép kérések Vas. Nov. 13, 2011 6:59 pm | |
| Valaki lenne olyan édes és csinálna Chonak egy szép aláírást? |
|
 | |
Hollóháti Hedvig A Hollóhát Ház Alapítója

Iskolai Házad: Hollóhát Ház Alapítója Hozzászólások száma: 23 Join date: 2011. Jul. 28. Age: 15 Tartózkodási hely: Roxfort
 | Téma: Re: Aláírás, avatar kép kérések Hétf. Okt. 31, 2011 11:37 pm | |
| Sziasztok! Remélem tudtok segíteni, sajnos a bőség zavara fellépett nálam, és nem tudok avi képet választani Hedvignek. A színésznő Katie McGrath. Köszönöm szépen előre is, HH |
|
 | |

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 135 Join date: 2011. Aug. 05. Age: 15 Tartózkodási hely: Roxfort
 | Téma: Re: Aláírás, avatar kép kérések Hétf. Okt. 31, 2011 10:52 pm | |
| Hejhó! Ha nem túl nagy kérés, valaki össze tudna nekem dobni egy jó kis aláírást? Ez a mostani valahogy nem az igazi  még mindig Jason Lewis az emberem. Köszönöm szépen, örök hála! Charlie _________________  |
|
 | |
Hugrabug Helga A Hugrabug Ház Alapítója

Iskolai Házad: Hugrabug Ház Alapítója Hozzászólások száma: 7 Join date: 2011. Oct. 08.
 | Téma: Re: Aláírás, avatar kép kérések Hétf. Okt. 10, 2011 8:55 pm | |
| Sziasztok!
Kérhetnék egy aláírást? Avatar: Holliday Grainger |
|
 | |
Stephen Gold Vámpír

Iskolai Házad: Hugrabug Hozzászólások száma: 33 Join date: 2011. Sep. 10.
 | Téma: Re: Aláírás, avatar kép kérések Szomb. Okt. 01, 2011 12:58 pm | |
| Ha lehet, szeretnék kérni Stephan-nek egy aláírást. Képemen: Nagy István (az Esti Kornél énekese) Hugrabogos voltam, ha ez segít valamiben.  |
|
 | |

| Téma: Re: Aláírás, avatar kép kérések Szomb. Szept. 24, 2011 6:18 pm | |
| Üdv! Egy ötletes avatárt szeretnék kérni Charlie-nak, ha valakinek van türelme és energiája megcsinálni, nagyon megköszönném  A színész Jason Lewis. _________________  |
|
 | |
Charlotte Rose Cheney Speciális Moderátor/Rúnaismeret Tanár

Iskolai Házad: Mardekár Hozzászólások száma: 134 Join date: 2011. Aug. 19. Tartózkodási hely: Roxfort környékén
 | Téma: Re: Aláírás, avatar kép kérések Szomb. Aug. 20, 2011 8:27 am | |
| Helló mindenkinek  Azt szeretném kérdezni hogyha valakinek ideje és kedve lenne, hogy tudna-e nekem is csinálni egy aláírásos képet?  Mostani képem Megan Fox. Előre is köszönöm! _________________  Hermione csinálta..nekem Iason keze munkája..gyönyörűű *-* Egy másik szépség, Iasontól  Ahh..ez is olyan széép, Ez is Iasontól ^^ Zene... A nyár emlékére |
|
 | |
Fred Weasley Varázsló

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 129 Join date: 2011. Jul. 13. Age: 25 Tartózkodási hely: London, Abszol út
 | Téma: Re: Aláírás, avatar kép kérések Kedd. Aug. 09, 2011 6:57 pm | |
| valaki tudna nekem is csinálni egy jó aláírást?  előre is köszi  képem: Oliver/James Phelps  _________________ "Rossz úton jár az, ki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni" |
|
 | |
Hollóháti Hedvig A Hollóhát Ház Alapítója

Iskolai Házad: Hollóhát Ház Alapítója Hozzászólások száma: 23 Join date: 2011. Jul. 28. Age: 15 Tartózkodási hely: Roxfort
 | Téma: Re: Aláírás, avatar kép kérések Kedd. Aug. 09, 2011 12:14 am | |
| Nekem is tudna készíteni valaki aláírást vagy avatárt ajánlani, én nem igazán tudok dönteni  Katie McGrath a színésznő a mostani képemen  Előre is köszönöm szépen! |
|
 | |
Ginny Weasley Boszorkány/Moderátor

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 3586 Join date: 2010. Jul. 14. Age: 15 Tartózkodási hely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola & Odú
 | Téma: Re: Aláírás, avatar kép kérések Szomb. Márc. 26, 2011 3:08 pm | |
| Én is szeretnék néhány avit kérni, ha van valakinek ideje megvágni őket! A pb-m: Bonnie Wright  Előre is köszi ^^ _________________ Nyuszika by: Herms ♥Anyaszomorító, Teherbeesős boszi by: Mennydörgőcske Te melyik házba tartozol? Harry Potter • Through The Pensieve Story Of Us Take My Hand |
|
 | |
Alicia Spinnet Repülésoktató Tanár

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 454 Join date: 2010. Sep. 13. Tartózkodási hely: Roxfort
 | |
 | |

Iskolai Házad: Hollóhát Hozzászólások száma: 181 Join date: 2011. Jan. 16. Tartózkodási hely: Roxfort
 | Téma: Re: Aláírás, avatar kép kérések Pént. Feb. 18, 2011 5:15 pm | |
| Jujjjjj *.* Köszönöm  *ölel és szottyongat* |
|
 | |
Alicia Spinnet Repülésoktató Tanár

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 454 Join date: 2010. Sep. 13. Tartózkodási hely: Roxfort
 | Téma: Re: Aláírás, avatar kép kérések Pént. Feb. 18, 2011 12:07 pm | |
| _________________  |
|
 | |

| Téma: Re: Aláírás, avatar kép kérések Csüt. Feb. 17, 2011 10:37 am | |
| Valaki szánja meg Chot egy cuki aláírással pleaseeeee *.* |
|
 | |
Hermione Malfoy Admin/Bűbájtan Tanár/Hollóhát Ház Feje

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 4981 Join date: 2010. Jul. 03. Age: 20 Tartózkodási hely: Roxfort
 | Téma: Aláírás, avatar kép kérések Szomb. Okt. 16, 2010 6:11 pm | |
| Itt kérhettek aláírást vagy éppen avatar képet karakteretek számára, ha esetleg nem boldogultok túl jól a méretező illetve képszerkesztő programokkal  _________________ Crash... there was you and me... Apóskámtól Darrentől Magyar mennydörgő By: GinnyMajdnem Mrs. Malfoy By: GinnyA leendő Mrs. Malfoy By: Kanapé mögött bujkáló após |
|
 | |
| | Aláírás, avatar kép kérések | |
|