|
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Ginny Weasley Boszorkány/Moderátor

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 3586 Join date: 2010. Jul. 14. Age: 15 Tartózkodási hely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola & Odú
 | Téma: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:34 pm | |
| | Hermione Granger írta: | Ne örülj Ginny még mi is járhatunk így. XD Pl Alicia ki tudja.... XD És ő mivel félvér alád tartozik XD |
Basszuskulcs ... bocs, ezt muszáj volt ... -.-" Nem mugli születésű? o.O_________________ Nyuszika by: Herms ♥Anyaszomorító, Teherbeesős boszi by: Mennydörgőcske Te melyik házba tartozol? Harry Potter • Through The Pensieve Story Of Us Take My Hand |
|
 | |
Hermione Malfoy Admin/Bűbájtan Tanár/Hollóhát Ház Feje

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 4981 Join date: 2010. Jul. 03. Age: 20 Tartózkodási hely: Roxfort
 | Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:36 pm | |
| | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | Ne örülj Ginny még mi is járhatunk így. XD Pl Alicia ki tudja.... XD És ő mivel félvér alád tartozik XD |
Basszuskulcs ... bocs, ezt muszáj volt ... -.-" Nem mugli születésű? o.O |
Én úgy tippeltem félvér.... XD_________________ Crash... there was you and me... Apóskámtól Darrentől Magyar mennydörgő By: GinnyMajdnem Mrs. Malfoy By: GinnyA leendő Mrs. Malfoy By: Kanapé mögött bujkáló após |
|
 | |
Perselus Piton Bájitaltan Tanár/Admin/Mardekár Ház Feje

Iskolai Házad: Mardekár Hozzászólások száma: 2444 Join date: 2010. Jul. 03. Age: 52 Tartózkodási hely: Roxfort
 | Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:37 pm | |
| na én mentem mert fáradt vagyok holnap leszek jó éjt
_________________  |
|
 | |

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 3586 Join date: 2010. Jul. 14. Age: 15 Tartózkodási hely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola & Odú
 | Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:37 pm | |
| | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | Ne örülj Ginny még mi is járhatunk így. XD Pl Alicia ki tudja.... XD És ő mivel félvér alád tartozik XD |
Én úgy tippeltem félvér.... XD |
Nem úszom meg? xD
Pápá Per, good night ^^_________________ Nyuszika by: Herms ♥Anyaszomorító, Teherbeesős boszi by: Mennydörgőcske Te melyik házba tartozol? Harry Potter • Through The Pensieve Story Of Us Take My Hand |
|
 | |

Iskolai Házad: Griffendél Hozzászólások száma: 4981 Join date: 2010. Jul. 03. Age: 20 Tartózkodási hely: Roxfort
 | Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:42 pm | |
| | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | Ne örülj Ginny még mi is járhatunk így. XD Pl Alicia ki tudja.... XD És ő mivel félvér alád tartozik XD |
Nem úszom meg? xD
Pápá Per, good night ^^ |
Byebye Perselus.
Én nem tudom, de úgy tippeltem Félvér. XD Azt majd kiderül XD_________________ Crash... there was you and me... Apóskámtól Darrentől Magyar mennydörgő By: GinnyMajdnem Mrs. Malfoy By: GinnyA leendő Mrs. Malfoy By: Kanapé mögött bujkáló após |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:44 pm | |
| | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | Ne örülj Ginny még mi is járhatunk így. XD Pl Alicia ki tudja.... XD És ő mivel félvér alád tartozik XD |
Nem úszom meg? xD
Pápá Per, good night ^^ |
Byebye Perselus.
Én nem tudom, de úgy tippeltem Félvér. XD Azt majd kiderül XD |
Remélem xD_________________ Nyuszika by: Herms ♥Anyaszomorító, Teherbeesős boszi by: Mennydörgőcske Te melyik házba tartozol? Harry Potter • Through The Pensieve Story Of Us Take My Hand |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:46 pm | |
| Én remélem, hogy Félvér, mert akkor te is el tudod fogadni. Ha viszont Mugliszületésű akkor meg kell várja amíg 23én hazajövök XD Mert holnap egy napos túrára megyek. XD Csütörtökön meg utazom Prágába. XD _________________ Crash... there was you and me... Apóskámtól Darrentől Magyar mennydörgő By: GinnyMajdnem Mrs. Malfoy By: GinnyA leendő Mrs. Malfoy By: Kanapé mögött bujkáló após |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:47 pm | |
| | Hermione Granger írta: | Én remélem, hogy Félvér, mert akkor te is el tudod fogadni. Ha viszont Mugliszületésű akkor meg kell várja amíg 23én hazajövök XD Mert holnap egy napos túrára megyek. XD Csütörtökön meg utazom Prágába. XD |
Aha ... hát ... én 20-ától 22-éig nem leszek xD Leghamarabb 23-án jövök xD_________________ Nyuszika by: Herms ♥Anyaszomorító, Teherbeesős boszi by: Mennydörgőcske Te melyik házba tartozol? Harry Potter • Through The Pensieve Story Of Us Take My Hand |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:48 pm | |
| | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | Én remélem, hogy Félvér, mert akkor te is el tudod fogadni. Ha viszont Mugliszületésű akkor meg kell várja amíg 23én hazajövök XD Mert holnap egy napos túrára megyek. XD Csütörtökön meg utazom Prágába. XD |
Aha ... hát ... én 20-ától 22-éig nem leszek xD Leghamarabb 23-án jövök xD |
Basszus... Piton meg melózik.... szal csak ennyit tud lenni, mint ma is... hát ez meredek lesz. XD_________________ Crash... there was you and me... Apóskámtól Darrentől Magyar mennydörgő By: GinnyMajdnem Mrs. Malfoy By: GinnyA leendő Mrs. Malfoy By: Kanapé mögött bujkáló após |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:49 pm | |
| | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | Én remélem, hogy Félvér, mert akkor te is el tudod fogadni. Ha viszont Mugliszületésű akkor meg kell várja amíg 23én hazajövök XD Mert holnap egy napos túrára megyek. XD Csütörtökön meg utazom Prágába. XD |
Basszus... Piton meg melózik.... szal csak ennyit tud lenni, mint ma is... hát ez meredek lesz. XD |
Nagyon ... -.-" xD_________________ Nyuszika by: Herms ♥Anyaszomorító, Teherbeesős boszi by: Mennydörgőcske Te melyik házba tartozol? Harry Potter • Through The Pensieve Story Of Us Take My Hand |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:50 pm | |
| | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | Én remélem, hogy Félvér, mert akkor te is el tudod fogadni. Ha viszont Mugliszületésű akkor meg kell várja amíg 23én hazajövök XD Mert holnap egy napos túrára megyek. XD Csütörtökön meg utazom Prágába. XD |
Basszus... Piton meg melózik.... szal csak ennyit tud lenni, mint ma is... hát ez meredek lesz. XD |
Nagyon ... -.-" xD |
Na jó hát, három napig csak elboldogul egyedül. Nem? _________________ Crash... there was you and me... Apóskámtól Darrentől Magyar mennydörgő By: GinnyMajdnem Mrs. Malfoy By: GinnyA leendő Mrs. Malfoy By: Kanapé mögött bujkáló após |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:51 pm | |
| | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | Én remélem, hogy Félvér, mert akkor te is el tudod fogadni. Ha viszont Mugliszületésű akkor meg kell várja amíg 23én hazajövök XD Mert holnap egy napos túrára megyek. XD Csütörtökön meg utazom Prágába. XD |
Nagyon ... -.-" xD |
Na jó hát, három napig csak elboldogul egyedül. Nem? |
Reméljük. Vagy nevezd még ki Drácót mellé ... xD_________________ Nyuszika by: Herms ♥Anyaszomorító, Teherbeesős boszi by: Mennydörgőcske Te melyik házba tartozol? Harry Potter • Through The Pensieve Story Of Us Take My Hand |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:52 pm | |
| | Ginny Weasley írta: |
Reméljük. Vagy nevezd még ki Drácót mellé ... xD |
Holnap úgy is találkozom userrel, lehet megérdeklődöm tőle. Majd kiderül XD_________________ Crash... there was you and me... Apóskámtól Darrentől Magyar mennydörgő By: GinnyMajdnem Mrs. Malfoy By: GinnyA leendő Mrs. Malfoy By: Kanapé mögött bujkáló após |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:53 pm | |
| | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: |
Holnap úgy is találkozom userrel, lehet megérdeklődöm tőle. Majd kiderül XD |
Hajrá ^^_________________ Nyuszika by: Herms ♥Anyaszomorító, Teherbeesős boszi by: Mennydörgőcske Te melyik házba tartozol? Harry Potter • Through The Pensieve Story Of Us Take My Hand |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:55 pm | |
| | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: |
Hajrá ^^ |
Am cseviben most állunk kicsit, Mert Narcissa lassú mint a csiga...._________________ Crash... there was you and me... Apóskámtól Darrentől Magyar mennydörgő By: GinnyMajdnem Mrs. Malfoy By: GinnyA leendő Mrs. Malfoy By: Kanapé mögött bujkáló após |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:56 pm | |
| | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: |
Hajrá ^^ |
Am cseviben most állunk kicsit, Mert Narcissa lassú mint a csiga.... |
Oké xD CSiga-mami ^^_________________ Nyuszika by: Herms ♥Anyaszomorító, Teherbeesős boszi by: Mennydörgőcske Te melyik házba tartozol? Harry Potter • Through The Pensieve Story Of Us Take My Hand |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:56 pm | |
| | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: |
Hajrá ^^ |
Oké xD CSiga-mami ^^ |
Az nem kifejezés. Xd_________________ Crash... there was you and me... Apóskámtól Darrentől Magyar mennydörgő By: GinnyMajdnem Mrs. Malfoy By: GinnyA leendő Mrs. Malfoy By: Kanapé mögött bujkáló após |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:57 pm | |
| | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: |
Hajrá ^^ |
Oké xD CSiga-mami ^^ |
Az nem kifejezés. Xd |
Jajjj ... xD Kéne egy Harry ... varázsütésre ... tudod xD_________________ Nyuszika by: Herms ♥Anyaszomorító, Teherbeesős boszi by: Mennydörgőcske Te melyik házba tartozol? Harry Potter • Through The Pensieve Story Of Us Take My Hand |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 9:59 pm | |
| Már kint van a hirdetés. Kitartás, előbb utóbb úgy is lesz egy Harrynk  Én amitől félek az Cormac Mclagen.. vagy ki a fene XD Nézegetem Googlet erre írja, hogy Ron rivális a kvidicsben és a szerelemben is XD Ron... Cormac... Viktor... --> Hemrioen háremet tart. XD + még Draco (L) _________________ Crash... there was you and me... Apóskámtól Darrentől Magyar mennydörgő By: GinnyMajdnem Mrs. Malfoy By: GinnyA leendő Mrs. Malfoy By: Kanapé mögött bujkáló após |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 10:01 pm | |
| | Hermione Granger írta: | Már kint van a hirdetés. Kitartás, előbb utóbb úgy is lesz egy Harrynk  Én amitől félek az Cormac Mclagen.. vagy ki a fene XD Nézegetem Googlet erre írja, hogy Ron rivális a kvidicsben és a szerelemben is XD
Ron... Cormac... Viktor... --> Hemrioen háremet tart. XD + még Draco (L) |
De jó xd Hármak háreme xD Plusz Draco xD
Igen, én is ebben bízok ^^ Meg kéne kérni Barack Obamát, hogy említse meg a beszédében xD_________________ Nyuszika by: Herms ♥Anyaszomorító, Teherbeesős boszi by: Mennydörgőcske Te melyik házba tartozol? Harry Potter • Through The Pensieve Story Of Us Take My Hand |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 10:02 pm | |
| | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | Már kint van a hirdetés. Kitartás, előbb utóbb úgy is lesz egy Harrynk  Én amitől félek az Cormac Mclagen.. vagy ki a fene XD Nézegetem Googlet erre írja, hogy Ron rivális a kvidicsben és a szerelemben is XD
Igen, én is ebben bízok ^^ Meg kéne kérni Barack Obamát, hogy említse meg a beszédében xD |
LOL XD XD XD Ez mekkora lenne.... XD Kérek szépen minden Harry Potter rajongót, hogy Magyarország egyik legjobb Harry Potter szerepjátékos oldalára Harry és James Potter illetve Ron Weasley karakter kerestetik! Überelhetetlen beszéd lenne XD_________________ Crash... there was you and me... Apóskámtól Darrentől Magyar mennydörgő By: GinnyMajdnem Mrs. Malfoy By: GinnyA leendő Mrs. Malfoy By: Kanapé mögött bujkáló após |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 10:05 pm | |
| | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | Már kint van a hirdetés. Kitartás, előbb utóbb úgy is lesz egy Harrynk  Én amitől félek az Cormac Mclagen.. vagy ki a fene XD Nézegetem Googlet erre írja, hogy Ron rivális a kvidicsben és a szerelemben is XD
Igen, én is ebben bízok ^^ Meg kéne kérni Barack Obamát, hogy említse meg a beszédében xD |
LOL XD XD XD Ez mekkora lenne.... XD Kérek szépen minden Harry Potter rajongót, hogy Magyarország egyik legjobb Harry Potter szerepjátékos oldalára Harry és James Potter illetve Ron Weasley karakter kerestetik! Überelhetetlen beszéd lenne XD |
Ja Xd Vagy tudod ... Betekintés Barack Obama mindennapjaiba!
Hétfő. Reggel 07. 15 - Mit csinál elnök úr? - Épp a roxfort.forumocean.com -ra keresek egy aktív Harry Pottert! - Nagyon elfoglalt ember az ország első embere! És mit mondana nekünk erről a borzasztóan veszélyes projecktről, uram? - Csak annyit, hogy el halasztottam miatta az Iráni beszállítókkal való nemzetközi találkozómat, aminek okán, most nemzetközi krízis állt elő, de kit érdekel ez ma már?
xD_________________ Nyuszika by: Herms ♥Anyaszomorító, Teherbeesős boszi by: Mennydörgőcske Te melyik házba tartozol? Harry Potter • Through The Pensieve Story Of Us Take My Hand |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 10:07 pm | |
| | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | Már kint van a hirdetés. Kitartás, előbb utóbb úgy is lesz egy Harrynk  Én amitől félek az Cormac Mclagen.. vagy ki a fene XD Nézegetem Googlet erre írja, hogy Ron rivális a kvidicsben és a szerelemben is XD
LOL XD XD XD Ez mekkora lenne.... XD Kérek szépen minden Harry Potter rajongót, hogy Magyarország egyik legjobb Harry Potter szerepjátékos oldalára Harry és James Potter illetve Ron Weasley karakter kerestetik! Überelhetetlen beszéd lenne XD |
Hétfő. Reggel 07. 15 - Mit csinál elnök úr? - Épp a roxfort.forumocean.com -ra keresek egy aktív Harry Pottert! - Nagyon elfoglalt ember az ország első embere! És mit mondana nekünk erről a borzasztóan veszélyes projecktről, uram? - Csak annyit, hogy el halasztottam miatta az Iráni beszállítókkal való nemzetközi találkozómat, aminek okán, most nemzetközi krízis állt elő, de kit érdekel ez ma már?
xD |
Ez MEKKORA XXD XD XD_________________ Crash... there was you and me... Apóskámtól Darrentől Magyar mennydörgő By: GinnyMajdnem Mrs. Malfoy By: GinnyA leendő Mrs. Malfoy By: Kanapé mögött bujkáló após |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 10:08 pm | |
| | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | | Ginny Weasley írta: | | Hermione Granger írta: | Már kint van a hirdetés. Kitartás, előbb utóbb úgy is lesz egy Harrynk  Én amitől félek az Cormac Mclagen.. vagy ki a fene XD Nézegetem Googlet erre írja, hogy Ron rivális a kvidicsben és a szerelemben is XD
xD |
Ez MEKKORA XXD XD XD |
Berakom az alámhoz ^^_________________ Nyuszika by: Herms ♥Anyaszomorító, Teherbeesős boszi by: Mennydörgőcske Te melyik házba tartozol? Harry Potter • Through The Pensieve Story Of Us Take My Hand |
|
 | |

| Téma: Re: Admin csevi 2 Kedd. Aug. 17, 2010 10:11 pm | |
| Van jobb ötletem XD Csevegő--> Aranyköpések XD Aláírásba túl hosszú lenne, _________________ Crash... there was you and me... Apóskámtól Darrentől Magyar mennydörgő By: GinnyMajdnem Mrs. Malfoy By: GinnyA leendő Mrs. Malfoy By: Kanapé mögött bujkáló após |
|
 | |
|